fbpx

Tags : механизација

Компанијата „Еуромакс“ и групацијата “Трафигура“ донираа земјоделска механизација на членовите

Жени фармери од општините Босилово и Ново Село добија донација земјоделска механизација од компанијата Еуромакс, , која поради голем интерес меѓу земјоделците се организира по втор пат во рамки на проектот за општествена одговорност што оваа компанија го реализира во соработка со граѓанското здружение Слоуфуд Огражден. Во втората донаторкса активност се вклучија жени од селата […]