fbpx

Tags : Мицкоски

Заев од Струмица: Мицкоски сака да се врати во минатото,

„И сега слушаме, Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ се расфрлуваат со некои петоцифрени бројки за некакви проекти, што ги ветуваат во некаква нова иднина, но стари режимски кадри и нова иднина не одат заедно, не може луѓе свртени кон минатото да реализираат иднина, порача Претседателот на СДСМ Зоран Заев на Караванот „Најдоброто за мојата општина“, од Струмица. […]

МИЦКОСКИ: ВО ПРВИТЕ 100 ДЕНА ЌЕ ДОНЕСЕМЕ ТРИ НОВИ МУЛТИНАЦИОНАЛНИ

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски пред струмичани вети дека веќе се договорени 3 крупни инвестиции кои во првите 100 дена на владата на ВМРО-ДПМНЕ ќе бидат отпочнати. Денеска драги струмичани, почитувани сограѓани ние дојдовме до она во кое што тогаш веруваме. И ако на некому му кажеше дека пред 30 месеци, денеска ние ќе зборуваме […]