fbpx

Tags : млади лекари

Филипче се сретна со млади лекари и специјализанти во Струмица

Носителот на листата за пратеници на СДСМ и коалицијата во Изборна единица 4, Венко Филипче денеска се сретна со млади лекари во Струмица. Филипче ги слушна ставовите на младите лекари  кои имаат зрел пристап кон сложеноста на здравствениот систем. На средбата неврохирургот Филипче истакна дека како пратеник ќе се залага да се создаде квалитетен и […]