fbpx

Tags : модерни услови

Бојмацалиев: Со 50 милиони денари создадовме модерни работни услови на

Денеска дополниелниот заменик министер за внатрешни работи, Митко Бојмацалиев, оствари работна посета на подрачјето на СВР Струмица каде што оствари работни средби со раководствата на СВР Струмица и Одделенијата за внатрешни работи во Радовиш и Валандово во рамки на серијата посети што ги реализираме во сите сектори ширум земјава како би се запознале одблиску со […]