fbpx

Tags : монорафија

Промовирана монографијата „Мојот живот минато мило“ за животот и делото

Вечерва во Струмица беше промовирана монографијата „Мојот живот минато мило“ за животот и делото на еден од живите борци од НОБ, стогодишниот Јован Величковски. Промоцијата се одржа во Градската уметничка галерија по повод 9 мај, Денот на победата против фашизмот и Денот на Европа. Промотори на книгата беа директорката на Библиотеката „Благој Мучето“, Тања Гошева […]