fbpx

Tags : Национална

Продолжуваат консултациите на локално ниво за креирање на новата Национална

Агенцијата за млади и спорт со поддршка на партнерите Мисијата на ОБСЕ воСкопје, Фондот за население на Обединетин ации (УНФПА) и Програмата за развој на Обединети Нации (УНДП) продолжува со консултации и јавни дискусии за Националната стратегија за млади 2023-2027 кои ќе се спроведуваат на локално ниво во следните општини: ●Струмица – 10.03.2023 (петок), со […]