fbpx

Tags : нападна човек

Видео:Мечка нападна жител на село Пласница – човекот берел шумски

Директорот наЦУК, Стојанче Ангелов објави разговори со човекот кој бил нападнат од мечка и од ловецот кој го спасил. Разговор со Раим Рамчески, еден од ловците кои први помогнале на лицето нападнато од мечка.