fbpx

Видео:Мечка нападна жител на село Пласница – човекот берел шумски плодови над селото

 Видео:Мечка нападна жител на село Пласница – човекот берел шумски плодови над селото

Директорот наЦУК, Стојанче Ангелов објави разговори со човекот кој бил нападнат од мечка и од ловецот кој го спасил.

Разговор со Раим Рамчески, еден од ловците кои први помогнале на лицето нападнато од мечка.

Share via
Copy link