fbpx

Tags : наплатни пунктови

„Комуналец“ им препорачува на граѓаните сметките да ги уплаќаат во

ПКД „ Комуналец „ Струмица им препорачува на сите свои корисници своите сметки да ги плаќат во 4-те наплатни центри на ЈПКД ,,Комуналец“ кои се наоѓаат воПоранешната зграда на ЈПКД „Комуналец“, Наплатен центар на старата чаршијаНаплатен Центар до Свети Петнаесет Тивериополски маченици, Наплатен Центар наспроти Техничкото училиште „Никола Карев“, Наплатниот Центар до Новата Управна зграда […]