fbpx

„Комуналец“ им препорачува на граѓаните сметките да ги уплаќаат во наплатните пунктови во Струмица

 „Комуналец“ им препорачува на граѓаните сметките да ги уплаќаат во наплатните пунктови во Струмица

ПКД „ Комуналец „ Струмица им препорачува на сите свои корисници своите сметки да ги плаќат во 4-те наплатни центри на ЈПКД ,,Комуналец“ кои се наоѓаат во
Поранешната зграда на ЈПКД „Комуналец“, Наплатен центар на старата чаршија
Наплатен Центар до Свети Петнаесет Тивериополски маченици, Наплатен Центар наспроти Техничкото училиште „Никола Карев“, Наплатниот Центар до Новата Управна зграда на ЈПКД „Комуналец“ на транзитниот пат спрема село Просениково
како и онлине на адресата https://ekomunalec.24×7.mk/.

Ова се со цел да се заштитат уплатите на корисниците и да се избегнат несаканите компликации поради затварање на една од банките во државата.

Share via
Copy link