fbpx

Tags : нема пријава

Бојмацалиев: Нема кривична пријава против вработени во СВР Струмица

Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи, Митко Бојмацалиев, при денешната посета на СВР Струмица, а во одговор на новинарско прашање да ја коментира веста дека е поднесена пријава до надлежно јавно обвинителство против вработени во СВР Струмица, кои наводно дозволиле да застаре дисплинска постапка, тој категорично одговори дека не е поднесена никаква кривична пријава против […]