fbpx

Tags : нов пакет мерки

Филипче ќе предложи уште еден пакет мерки за намалување бројот

На утрешната владина седница ќе предложиме уште еден пакет мерки кој може да го намали бројот на новозаразени од ковид-19. Сите економски оператори да работат до 23 часот; Ограничување на капацитетот во јавниот превоз до 50 проценти; Препорака до целата државна и јавна администрација, препорака до општините и судовите, согласно механизмот на работа, работниот процес […]