fbpx

Tags : нов пазар

Костадинов на увид на завршениот булевар „Братство и Единство“ и

Градоначалникот Костадин Костадинов со неговите соработници, претседателот на Советот Марјан Даскаловски и советници, денеска беа на увид на завршениот проект, новиот булевар „Братство Единство“. -Овој проект го направивме во првата година од нашиот мандат, со новиот булеварски мост којшто веќе е во користење од граѓанките и граѓаните на општина Струмица, новите семафори на крстосницата на […]

Костадинов: Градиме нов и модерен зелен пазар

Интегрален текст од прес конференцијата на Костадин Костадинов, кандидат за градоначалник на Струмица од СДСМ Почитувани жители на Струмица, Дозволете да ве информираме и запознаеме со делот од нашата програма која третира инфраструктурни проекти кои овозможуваат решавање на прашања поврзани со вашето секојдневие. Градиме нов и модерен зелен пазар! Планираниот нов зелен пазар ќе обезбеди […]