fbpx

Tags : нови заболени

Продолжува трендот на двоцифрен број заболени од Ковид-19 во Струмица

Денес во Струмица се регистрирани нови 11 случаи на заразени од коронавирус, во Гевгелија и Радовиш по еден и тројца во Валандово. Во последните 24 часа се направени 1694 тестирања, а регистрирани се 225 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 96 -Куманово 8 -Штип 7 -Прилеп 8 -Тетово 15 -Струга 3 -Велес 5 -Битола 8 […]

Продолжува трендот на новозаболени од ковид-19 во Струмица

Денес во Струмица се регистрирани 12 новозаболени од ковид-19 и еден оздравен. Во регионот има заболени во 5 лица во Гевгелија,две во Радовиш и едно во Валандово. Во последните 24 часа се направени 1674 тестирања, а регистрирани се 186 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 56-Куманово 16-Штип 8-Прилеп 7-Тетово 10-Струга 6-Велес 1-Битола 6-Охрид 2-Кавадарци 4-Гостивар […]