fbpx

Tags : Обедините нации

Фондацијата „ЗАЕВ – Едно општество за сите“ со честитка за

Фондацијата „ЗАЕВ – Едно општество за сите“ на Организацијата на Обединетите нации на чело со нејзиниот генерален секретар Антонио Гутереш, како и на сите земји членки на ОН, им го честита 24 Октомври – Денот на Обединетите нации. Ако татковината – Република Северна Македонија е наш дом, дом на сите граѓани и народи кои живеат […]