fbpx

Tags : објаснување

ЖФК „Тиверија“ бара објаснување од ФФМ зошто Велков е избришан

Интегрален текст од соопштението на ЖФК „Тиверија“ Женскиот Фудбалски Клуб Тиверија наредниот месец  ќе прослави 10 години постоење. Нашиот клуб е постојано при врвот на првата женска фудбалска лига, неколкукратен младински и кадетски шампион на Македонија, освојувач на КУП трофеј и учесник на многу турнири во и надвор од државата. Во целиот тој 10 годишен […]