fbpx

Tags : обложувалница

Полициски билтен:два пожари во еден ден кај Николиќ, ограбена обложувалница

На 17.08.2021 година во 11:40 часот во Полициското одделение Нов Дојран било пријавено дека настанал пожар во близина на село Николиќ, дојранско, во кој била зафатена депонија и нискостеблеста шума. Пожарот бил изгаснат од екипа противпожарна единица Дојран, а повредени лица нема.Истиот ден во 17:00 часот во Полициско одделение Дојран поврторно бил пријавен пожар на […]