fbpx

Tags : образовен

Костадинов: Почна добар дел од воспитниот и образовниот процес

Интегрално обраќање на градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов -Почитувани вработени во предучилишното, основното и средното образование од општина Струмица,Децата се нашето најголемо богатство, тие се нашата иднина. Влогот во нивниот развој и нивното образование е најдоброто нешто што можат да го направат и родителите и воспитно – образовниот кадар во градинките и училиштата. За жал […]