fbpx

Tags : официјално

ОД ДЕНЕС И ОФИЦИЈАЛНО – ФК „АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ БРЕРА СТРУМИЦА“

По купувањето на 90 одсто од акциите на ФК„ Академија Пандев“ АД од страна на „Брера Холдинг ПЛЦ“ , ја информираме јавноста дека нашиот клуб од денес се ребрендира како ФК „АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ БРЕРА СТРУМИЦА“ АД, информираа денеска од Клубот. Преименувањето е во согласност со позитивната законска регулатива во земајва, откако во Собранието на клубот […]