fbpx

Tags : Општинска каса

Претекува општинската каса на Струмица

Советот на општина Струмица денеска ја одржа седмата седница на којашто беа усвоени повеќе предлог извештаи, одлуки и програми на Општината, јавни претпријатија и локални институции. Советниците го усвоија извештајот за извршувањето на буџетот за четвртиот квартал од 2021 година, годишниот извештај на Општината и предлог-завршната сметка на буџетот за 2021 година. Во четвртиот квартал […]