fbpx

Tags : осигурителни компании

Битиќи: Осигурителните компании да го повлечат зголемувањето на цените за

Заменик- претседателот на Владата на Република Северна Македонија на својата официјална Фејсбук страница имаше реакција на едностраната одлука на осигурителните компании за менување на тарифата и зголемувањето на цените на задолжителната осигурителна полиса за регистрација на возила. „Згрозен сум од зголемувањето на сумата за задолжителна осигурителна полиса од страна на осигурителните компании. Ова може да […]