fbpx

Tags : ОСУС Струмица

Леонид Танчев нов претседател на Општинскиот Сојуз на училишен спорт

Вчера се одржа Изборно Собрание на Општинскиот Сојуз на училишен спорт – Струмица, на кое беше избрано ново раководство на Сојузот, објавија вечерва од Федерацијата на училишен спорт на Македонија. На местото на досегашниот долгогодишен претседател Драган Јанков, за нов претседател на ОСУС Струмица едногласно беше избран Леонид Танчев, а за потпретседател Вера Божијанова-Димитриевска. Исто […]