fbpx

Tags : отчет

Отчет на градоначалникот на Општина Василево Славе Андонов за првите

Градоначалникот на општина Василево, Славе  Андонов во присуство на голем број свои сограѓани, даде отчет за сработеното во првите сто дена од својот мандат. Како што рече на почетокот на своето обраќање отчетот го дава „достоинствено, отворено, со крената глава, свесен за постигнатото, притоа….максимално почитувајќи ги барањата на граѓаните бидејќи оправданоста на сите активности има […]

Отчет на градоначалникот Костадинов за првите 100 денови од мандатот

Интегрален текст од обраќањето на градоначалникот Костадин Костадинов Сто дена заедно со мојот тим, општинската администрација и општинските јавни претпријатија работиме дисциплинирано, домаќински и вредно ги исполнуваме барањата и ветувањата кон граѓаните и ја создаваме најдобрата верзија на нашата Струмица. Едно од тие ветувања е дека мојата работа ќе биде транспарентна и отчетна, граѓаните секогаш […]

Отчет на градоначалникот Јаневски за тригодишното работење

Општина Струмица, финасиски е стабилна, развојно ориентирана и економски просперитетна, рече градоначалникот Коста Јаневски на денешната прес конференција, а по повод завршувањето на третата година од неговиот мандат. Тој информираше за сите реализирани проекти во овој период, како и за проектите коишто се во тек. -Морам да нагласам дека во последните 8 месеци, како и […]