fbpx

Tags : отвори

Костадинов го отвори „Астерфест“

-Нашата Струмица од вечерва е во филмска магија благодарение на Интернационалниот филмски фестивал „Астерфест“ кој годинава го доживува своето 18-то издание, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. -Да имаше фестивалов човечки особености, тогаш вечерва ќе ја славевме неговата полнолетност, а во овие пет фестивалски денови „Астерфест“ ќе го полагаше својот испит на зрелоста. Но, по […]