fbpx

Tags : памп трака

ПУШТЕНО ВО УПОТРЕБА ВЕЛОСИПЕДСКО РЕКРЕАТИВНО ИГРАЛИШТЕ – ПАМП ТРАКА

Како дел од долгорочната стратегија за еко-урбана мобилност на Општина Струмица, континуирано се реализираат активности за трансформација на Струмица во велосипедски град, соопштија денеска од Општина Струмица. Во рамки на вториот Меѓународен Фестивал за љубителите на велосипедизмот – “Вело Струмица”, организиранпо повод Светскиот ден на велосипедот – 3 јуни, беше пуштено во употреба новото велосипедско […]