fbpx

Tags : пазарен ден

ЈПКД „Комуналец“: пазарен ден в четврток заради божиќните празници

ПКД „ Комуналец„ Струмица ги известува сите граѓани дека поради неработните денови за претстојниот празник Божиќ, четврток 5 јануари ќе биде пазарен ден. Пазарите „Чешел„ и „Кантон„ како и Трговскиот центар „Глобал„ нема да работат петок 6 јануари и сабота 7 Јануари. Воедно на сите граѓани од Православна вероисповед им поскуваме во здравје и благосостојба […]