fbpx

Tags : Пазарен инспекторат

Пазарниот инспекторат со кривична за Клубот „Аватар“, оттаму велат дека

Државниот пазарен инспекторат  по петочната контрола на Клубот „Аватар“ во Струмица, утре ќе поднесе кривична пријава до Јавното обвинителство заради непочитување на здравствени прописи за време на епидемијата на ковид-19, бидејќи ниту еден ноќен клуб во државата не смее да работи. Инспекторите направиле записник , по што следува и кривична пријава. Од „Аватар“ ги демантираат […]