fbpx

Tags : Пчелки

Пчелките со маската „Пчелин рај“ го отворија Фестивалот на граѓански

Пчелките со маската Пчелин рај го отворија фестивалот на Civika Mobilitas – Ден на граѓанските организации и социјалните претпријатија, којшто се одржува во Скопје. Струмичките пчелки продефилира пред Вероник Улман, Амбасадорката на Швајцарија во земјава, Дејвид Гир, Амбасадорот на ЕУ во РСМ, како и Фатмир Битиќи, заменикот на претседателот на Владата. По неодамнешниот настап во […]