fbpx

Пчелките со маската „Пчелин рај“ го отворија Фестивалот на граѓански организации и социјални претпријатија во Скопје

 Пчелките со маската „Пчелин рај“ го отворија Фестивалот на граѓански организации и социјални претпријатија во Скопје

Пчелките со маската Пчелин рај го отворија фестивалот на Civika Mobilitas – Ден на граѓанските организации и социјалните претпријатија, којшто се одржува во Скопје.

Струмичките пчелки продефилира пред Вероник Улман, Амбасадорката на Швајцарија во земјава, Дејвид Гир, Амбасадорот на ЕУ во РСМ, како и Фатмир Битиќи, заменикот на претседателот на Владата.

По неодамнешниот настап во Радовиш, вредните струмички пчелки уште еднаш ја претставија својата уникатна креација и во Скопје.

Share via
Copy link