fbpx

Tags : Петар Трајков

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „ТАРАФОТ“ ОД ПЕТАР ТРАЈКОВ ВО СКОПЈЕ

Во автентичен  книжевно  афирмативен  амбиент на „Метаноја кафе“ во Скопје во сабота  се одржа промотивно читање на  книгата „Тарафот“ од Петар Трајков од Струмица. Промоцијата беше реализирана како читање на делови од текстот одбрани лично од авторот. И негова интерпретација.  Модел  кој авторот го избрал како  актуелен во земјите со искусна читачка публика. Промовирање со […]