fbpx

Tags : пинг-понг

Се одржа Меморијалниот пинг-понгарски турнир „Кире Велков“

Денеска во спортската сала на СОУУД „Димитар Влахов“, во организација на Пингпоингарскиот клуб „Астраион Мега Спин“ од Струмица, се одржа третиот Меморијален турнир во пинг-понг „Кире Велков“ 2024. Турнирот за отворен го прогласи членот на Советот на општина Струмица Александар Ненчев кој на гостите, учесниците и организаторите им ги пренесе поздравите од градоначалникот Костадин Костадинов, […]