fbpx

Tags : плоштадот

Скратени парите за новогодишно украсување на Струмица, ќе блеска само

На денешната седница на Советот на општина Струмица советниците едногласно го прифатија предлог на градоначачникот Костадин Костадинов за намалување на средствата за новогодишно украсување на градот. Имнео, во буџетот за 2021 година беа планирани 1,5 милиони денари, а со денешниот ребаланс се намалени на 400 илјади денари. -Со овие средства ќе го украсиме само градскиот […]