fbpx

Tags : поднесени

Поднесени три независни листи за советници и една кандидатура за

До Подрачната канцеларија на Државната изборна комисија во Струмица досега се поднесени три независни листи за советници-две за Струмица и една за Босилово и една кандидатура за градоначалник во Василево за локалните избори во октомври. Екологистите од Здружението „Здрава котлина“ поднеле листа за советници под името „Стига е“за Струмица и Босилово, а според најавите во […]