fbpx

Tags : поклонија

Лекарите се поклонија на девојката чие срце спаси друг живот

Историска фотографија, докторите и се поклонуваат на младата девојка чие семејство одлучи да ги донира нејзините органи, објави министерот за здравство, Венко Филипче. -Нејзиниот млад живот трагично згасна, но нејзиното срце спаси друг млад живот. Нема зборови со кои може да се искаже благодарноста кон семејство. Нема зборови со кои може да се опише алтруизмот […]