fbpx

Tags : полски патишта

Костадинов:ги прошируваме полските патишта за нови 1.850 метри

-Го слушаме гласот на народот и ги задоволуваме нивните потреби.Нашите вредни земјоделци бараа полски патишта за полесен пристап до обработливите површини. Барањето е исполнето.Досега изведените 6 километри полски патишта во неколку населени места, ги прошируваме за нови 1.850 метри од населбата Софилар до селото Ангелци, место викано Кумиште, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. -Договорот […]