fbpx

Tags : помошни простории

Во пожар во Костурино изгореа помошни простории од семејна куќа

Денеска во 12:40 часот, во село Костурино ТППЕ Струмица со 2 ПП возила и 7 пожарникари – спасители интервенираше на гасење на помошни простории, информираа струмичките пожарникари. Пожарот бил во разгорена фаза при што е спречено негово натамошно ширење кон семејната куќа. Причинета е значителна материјална штета.