fbpx

Tags : посебен режим

Утре во Струмица посебен режим на сообраќај заради протестот против

Секторот за внатрешни работи Струмица информира дека на 15.07.2023 година во времето од 10.00 до 14.00 часот , поради одржување на мирен протест , СВР Струмица на подрачје на град Струмица ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот, информираа од СВР Струмица. Затворени за сообраќај ќе бидат булевар „Маршал Тито“, дел од булевар „Ленинова“ […]