fbpx

Tags : поставени

Во Струмица поставени првите полуподземни контејнери

Денеска во општина Струмица се поставени првите полуподземни контејнери од вкупно набавените 20. Два од нив се поставени кај големиот градски парк, каде што денеска беа и градоначалникот Костадин Костадинов, претседателот и членови на Советот, директорот на ЈПКД „Комуналец“ Зоран Горгиев и други претставници од ова Јавно претпријатие. Во изјавата за медиумите, градоначалникот Костадинов потенцираше […]