fbpx

Tags : прекршоци

СВР Струмица:138 прекршоци за 6 часови за возење со брзина

Вчера во периодот од 08:00 до 14:00 часот на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Струмица била спроведена зајакната контрола над возачи кои управуваат моторни возила со брзина поголема од дозволената. Притоа, биле констатирани 138 прекршувања на брзината, од кои 56 на подрачје на Струмица, 37 на подрачје на Радовиш, 28 на подрачје на Гевгелија […]

Полициски билтен:65 прекршоци за брзо возење, исчезната жена од Иловица,

На 26.11.2023 во периодот од 10:00 до 16:00 часот на подрачје на Секторот за внатрешни работи Струмица била спроведена контрола за санкционирање на возачи кои управуваат возила со брзина поголема од дозволената. Притоа, биле констатирани 65 прекршување на брзината, од кои по 18 на подрачјата на Струмица и Радовиш, 16 на подрачје на Валандово и 13 на подрачје на Гевгелија. Од […]