fbpx

Tags : приклучок

Општина Струмица ќе субвенциора приклучување на гасоводната мрежа

За градоначалникот Костадин Костадинов одговорното менаџирање со Општината значи носење на одговорни одлуки во корист и интерес на граѓаните од страна на Советот на општина Струмица, соопштија денеска од Општина Струмица. Токму нова и одговорна одлука промовираше на денешната прес конференција за субвенционирање на домаќинствата за целосно ослободување од надоместокот за приклучок на гасификационата мрежа […]