fbpx

Tags : продолќен рок

Продолжен рокот за поднесување пријави по Јавниот повик за ослободување

Поради неисполнетиот број на предвидени пријави, градоначалникот на Општина Струмица го продолжи рокот за поднесување на пријави по Јавниот повик за ослободување од плаќање на надомест за престој на деца на самохрани родители во градинките „Детска радост“ и „Виножито“ во Струмица, кој беше објавен на 15.01.2024 година, информираа денеска од Општината. Пријавувањето ќе трае се […]