fbpx

Tags : промовирана

Промовирана Монографијата „Прилози за историјата на Манастирот Вељуса“ во издание

Во дворот на манастирот „Воведение на Пресвета Богородица Елеуса“ во Вељуса денеска беше промовирана Монографијата „Прилози за историјата на Манастирот Вељуса“ во издание на општина Струмица. Градоначалникот Костадин Костадинов со посебна чест се обрати на промоцијата и им се заблагодари на сите кои учествуваа во создавањето на ова дело со непроценливо значење за нашето православно […]

Промовирана дигитална платформа за еднакви пазарни можности на мали и

Главната услуга на која се базира иновативноста на платформата е дигитална пресметка на „трговската репутација“ (GOODWILL) на претпријатијата, а со тоа и одредена апроксимативна процена на нивната реална вредност на пазарот Четири македонски компании, годинава, учествуваа на седмиот BALKAN ECOMMERCE SUMMIT кој деновиве се одржа во Софија, Бугарија. Два дена, во организација на eCommerce Academy, […]