fbpx

Tags : прославување

Арапов: СВР Струмица презема мерки за нормално прославување на празниците

-Во пресрет на претстојните Новогодишни и Божиќни празници Секторот за внатрешни работи Струмица презема мерки во насока на одржување на поволна безбедносна состојба во областа на јавниот ред и мир, криминалитетот и сообраќајот.Како и претходните години, така и оваа, полициските службеници при редовно извршување на службените задачи плански ќе бидат поставени на локации каде се […]