fbpx

Tags : прва помош

Заедничка обука за пружање прва помош за вработените во Центарот

Денеска во просториите на Општинската организација на Црвен крст Струмица се одржа заедничка обука за пружање прва помош за вработените во Центарот за развој на Југоисточниот плански регион и за Црвениот крст. Обуката се одржа во рамки на одбележувањето на Светскиот ден на првата помош, кој се одбележува со најразлични активности во текот на месец […]