fbpx

Tags : пункт за вакцинација

Јаневски: Во Струмица ќе се отвори пункт за вакцинирање

Градоначалникот на Струмица, Коста Јаневски денеска соопшти дека до крајот на оваа или на почетокот на идната недела во Струмица ќе се отвори пункт за вакцинирање на граѓаните во спортската сала на ООУ „Никола Вапцаров“. -За да не ги изложуваме нашите сограѓани на дополнителни трошоци да се вакцинираат во други градови, покренавме иницијатива до Министерствотто […]