fbpx

Tags : регионални проекти

Се одржа првата форумска сесија за имплементација на регионални проекти

Со одржувањето на Првата форумска сесија, Центарот за развој на Југоисточниот плански регион започна со имплементација на Регионалните форуми во заедницата со цел подготовка на проекти по Програмата за рамномерен регионален развој за 2024 година на Бирото за  регионален развој. На форумската сесија беа присутни учесници од различни категории од 10-те општини на Југоисточниот плански […]