fbpx

Tags : реонски инструктори

Државен завод за статистика: Добар одзив на конкурсот за реонски

Државниот завод за статистика го објави јавниот Конкурс за ангажирање на реонски попишувачи и реонски инструктори за претстојниот Попис на населението, домаќинствата и становите во Република Северна Македонија, кој ќе се спроведе од 1-ви до 21-ви април годинава. Пријавувањето на учесниците до овој момент се одвива добро и веќе се пријавени  околу 4.000 кандидати заинтересирани […]