fbpx

Tags : село Добејци

Едно лице пронајдено без свест во пожар во куќа во

Денеска во 07:11 часот во село Добрејци, ТППЕ Струмица со едно против пожарно возило и 5 пожарникари спасители учествуваше во гаснење на запалена куќа. При пребарување на вториот кат во една од просториите е најдено лице паднато во бесознание поради густиот чад. Лицето е извлечено и е извршена реанимација по што е предадено на екипа […]