fbpx

Tags : село митрашинци

Апел за помош на малиот Горазд од сeло Митрашинци, Берово

Горазд Лиговски од село Митрашинци, Берово, е 7 годишно детенце кое во неделата попладне на ден 26 јули 2020 година во сообраќајна несреќа беше тешко повредено на дел од горниот екстремитет при што во моментот со ампутирана рака се наоѓа во болница Аџибадем Систина. Трошоците за лекување и рехабилитација на Горазд се околу 500.000 денари, […]