fbpx

Tags : септември

Get EXITed забавата ја покренува Струмица во септември!

„Get EXITed“ забавата пристигнува во Струмица! Големиот еднодневен настан, во организација на тимот на ЕГЗИТ Фестивалот и во соработка со градот Струмица, ќе биде одржан во среда, 7 септември со настапи на познати интернационални и регионални музички ѕвезди. Целата листа на изведувачи и местото на одржување ќе бидат објавени наскоро, како и почетокот на продажбата […]